Bula Vinaka Fiji!

9. desember 2013 § 2 kommentarer

På vei hjem – litt rart, litt spennende og vi gleder oss etter en fantastisk reise!

Utrolig nok har vi fått pakket og sendt alt, noe med båt og noe med fly. Nå gjenstår bare en 40 timers tur før vi kan føle kulda igjen. Ingenting sammenlignet med tre uker på havet…

Mikkel roper «jolla» når vi sier vi skal hjem, han har liten peiling på hva som venter han (han fikk på sokkker for første gang siden spedbarnstiden i dag). Billie og Birk gleder seg stort og er spente på venner hjemme og på snø! Tre barnehageplasser venter oss (jippi for velferdssystemet!) og vi mangler bare et krypinn (men etter god oversikt over leiligheter på finn.no så er vi ikke urolige).

Litt etter litt kommer sikkert alle inntrykk og opplevelser fra to års jordomseiling til i sige inn også…

§ 2 Responses to Bula Vinaka Fiji!

  • Kari røhrl sier:

    Velkommen hjem kjære venner! Maximilian kan nesten ikke vente til å se sin venn Birk igjen!!! Kan vi hjelpe til med noe så si ifra! «där det är hjärtrom är det stjärtrom!» Vi ses snart-vi gleder oss MASSSE!
    Alexander, Maximilian, Kari og Stephan!

  • Egil Nilsen sier:

    Hei Maria. Jeg har i en kort periode fulgt deg og din families fantastiske ferd jorden rundt. Noen rapporter har jeg også fått av din far. Det er en del år siden vi satt på Strand restaurant i Holtekilen og spiste rekesmørbrød sammen med deg, din far, min datter og jeg. Mye har skjedd, og jeg må si at denne jordomseilingen må ha vært en opplevelse dere og barna kan leve på lenge. Jeg tror samholdet i familien har blitt til det bedre. Nå kommer ikke jeg til å stå å ta deg imot når du kommer til Norge, men jeg tillater meg å ønske deg velkommen tilbake til gamlelandet, og jeg håper dere alle finner dere et bra bosted i Oslo-området.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading Bula Vinaka Fiji! at "S/Y Felice".

meta

%d bloggere liker dette: