Mannskapet

Vi er familien Borkhus, som lever om bord på Felice

– Jo, Maria, dobbeltstorebror Birk (5), storesøster Billie (3) og Mikkel (1).

Jo

Jo (1978) er skipper med D5L. Han er født på gård, oppvokst i Kragerø og har seilerfaring fra klassiske meterbåter, Pollybåten og Sunfishen.  Jo er engasjert, ansvarsfull og dessuten den mest tålmodige av oss. Han er full av drømmer og ideer og kan snakke om hva som helst med de aller fleste. Jo er båtbygger av yrke og driver til vanlig, sammen med tre kompiser, Sollerud Båtbyggeri & slipp på Lysaker.

Maria

Maria (Dietrichson) (1978) er selvutnevnt styrmann (ettersom skipper allerede var tatt…). Hun er oppvokst i båt, glad jolleseiler, var dreven om bord i familiens klassiske 10-meter og har seilt som mannskap om bord på en 92 fots moderne klassiker i Middelhavsregattaer. Maria liker seg på havet, ser gode løsninger og har også D5L kystskipper. Hun er ivrig, glad og til tider nokså hissig. Maria jobber til vanlig som kommunikasjonsrådgiver i byrå.

Birk

Birk (2008) er en iherdig matros som raskt stiger i gradene. Han er lidenskapelig båtelsker (foretrekker racerbåter…) og opptatt av å delta på alt (les: gjøre alt selv), men foreløpig overgår iveren kompetansen når det gjelder mye. Birk er en typisk glad fireåring med alt som følger med -full av energi som skal ut, proppfull av ideer og spørsmål, og til tider litt vel egenrådig. Han er også storebror på godt og vondt –  kjærlig, stolt og til tider nokså konfliktsøkende.

Billie

Billie (2010) bidrar med fantastisk lystig humør, sang og ablegøyer. Hun gjør alt etter broren sin, så det tar nok ikke lang tid før vi har enda en førsteklasses matros! Billie driver med sine ting, hun elsker alle slags båter og sier klart i fra når hun er uenig i noe. Billie bidrar også med sitt til at rydding og vasking utgjør nokså tidkrevende aktiviteter for oss voksne, og tar gjerne en kamp med broren sin.

Mikkel

Mikkel (2012) er seks uker ved avreise og vil vokse opp som minste matros om bord. Han er kontaktsøkende med glade smil og gjør ellers det babyer gjør: spiser, sover, bæsjer, gråter. Han har nok en litt magevodt start på livet, noe som selvfølgelig betyr litt ekstra for oss voksne, men heldigvis er det gode soveøkter innimellom. Mikkel blir nok ekstra god på å sette sjøbein!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: