Vi setter seil 1. mai 2012!

30. september 2011 § Legg igjen en kommentar

Vi har satt avreisedatoen til 1. mai 2012! Et av rådene vi har fått fra flere hold er nettopp å sette en dato – og å holde seg til den. Mange opplever at én utsettelse ofte blir til flere…

Det er bare å komme seg avgårde! Om syv måneder, 1. mai 2012 setter vi seil og vinker farvel til familie og venner på Lysaker i Oslo, og setter kursen sydover. Det blir nok litt merkelig å endelig skulle dra – etter mange år med planlegging og jobbing frem mot tur. Jeg gleder meg til den følelsen når vi seiler ut fra havna og vet at vi skal oppleve verden. Vet ikke om det engang da går opp for meg at vi faktisk er underveis…?

Det blir nok et lengre opphold på Dønvika, hjemhavnen til Jo på Skåtøy i Kragerø, der moren hans, Gerd og Tor bor. Det er sikkert fortsatt en del ting å ordne ombord som vi ikke rekker før avreise fra Oslo, og da er det fint med dypvannskai og fri tilgang til verksted og besteforeldre!

Vi har god tid til vi skal krysse Atlanteren i slutten av november (bør være forbi Biscaya til midten av august), det er bra for vi trenger nok litt tid til å venne oss til livet ombord.

Men først må vi gjøre ferdig og selge leiligheten, overta båten, få en lillebror eller lillesøster, pakke ned og lagre alle ting vi ikke trenger på tur, og ellers få unna alle små og store forberedelser før vi går ombord!

 

Fra loftsleilighet og takterasse på Torshov…

Til en reise på havet…

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading Vi setter seil 1. mai 2012! at "S/Y Felice".

meta

%d bloggere liker dette: