Først «Fri» – så «Felice»…

1. september 2011 § 2 kommentarer

Høsten 2011 skjer en ganske dramatisk endring i planene våre – vi har ikke lenger båten vi skulle seilie jorden rundt med og er nødt til å se oss om etter ny båt… Frem til det hadde planen vært å dra på tur i selvbygget skøyte.

Siden 2006 har Jo (sammen med båtbyggerkompanjong Henrik) bygget en 49 fots skøyte i tre. Drømmen vår om å seile jorden rundt skulle bli virkelighet – med nettopp denne båten, som fikk navnet Fri. Den ble sjøsatt med stor fest 28. april 2011, selv om mye da gjenstod, for båten var uten fremkomstmiddel (uten rigg og motor) og ikke beboelig (kun noe interiør var ferdigbygget). Den skulle ferdigstilles på vannet i løpet av de kommende par årene, før vi skulle dra på tur. Båtbyggerprosjektet ble desverre brått avbrutt, og vi ville fortsatt på tur, men stod uten båt.

En kompis tipset oss om Felice, som lå ute for salg. Vi falt pladask for båten ved første møte begge to, og noen dager etter hadde vi signert kjøpsavtalen! Følelsen er veldig god og vi er sikrere enn noen gang på at vi har tatt den riktige avgjørelsen (selv om mødre/svigermødre ikke deler den oppfatningen). Vi er klare for tur!

Felice er en NorthWind 47, en trygg og robust langturbåt med masse plass og gode løsninger for vårt formål. Første turen for vår del blir i indre Oslofjord i september, sammen med tidligere eier og hans familie – vi gleder oss til å bli kjent med den og dem!

Her er Fri på sjøsettingsdagen 28. april 2011

§ 2 Responses to Først «Fri» – så «Felice»…

  • Jeanine sier:

    This is a comment to the admin. Your Først «Fri – så «Felice… | «»S/Y Felice» website is missing out on at least 300 visitors per day. I have found a company which offers to dramatically increase your traffic to your site: http://bwf.co/2j They offer 500 free visitors during their free trial period and I managed to get over 15,000 visitors per month using their services, you could also get lot more targeted traffic than you have now. Hope this helps 🙂 Take care.

  • Mr WordPress sier:

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading Først «Fri» – så «Felice»… at "S/Y Felice".

meta

%d bloggere liker dette: