Supergjenforening – Tahuata for andre gang

26. juni 2013 § 3 kommentarer

Hanamoenoa Bay, Tahuata, Marquesas

m_GOPR1299

Endelig kom Supermolli seilende over det store havet, etter flere uhell og maskinproblemer på vei fra Panama til Galapagos. Det var deilig å se dem igjen etter to måneder! Go little green sailing machine (also known as the party ferry)!

Det er rolige og fine dager på Tahuata, hvor vi er for andre gang på en uke. Kidsa storkoser seg og er glade for å være sammen med bestevennene sine, Lina og Jaron, igjen. Det går på tysk for fullt igjen hos Birk, som den siste tiden stort sett har snakket svensk, ved siden av engelsk og noen franske gloser. Han er en apekatt og tar språk raskt, det er kult å høre! Supermolli- og Felicebarna feiret gjenforeningen med overnatting i Supermolli for begge to første dagen sammen – pannekaker til kveldsmat og lesing på engelsk før det var god natt på rekke og rad i akterlugaren hos Mollisene. Fin gjeng!

Det var bare to andre båter som lå her da vi kom fra Hiva Oa, den ene var svenskene Salsa, og kidsa var glade for lekekompiser, og den andre var norsk/sveitsiske Yum yum, som har ligget siden sist vi var her. Det er kommet en del flere nå, og flere med barn så det er fullt strandliv. Det er kids som konstant skylles leende opp på stranden med de passe store bølgene. Et herlig skylleprosjekt på båten etterpå med sand OVERALT!

På Felice er det for tiden fast arbeidsøkt fra etter frokost og frem til lunsj. Det er utrolig flott å ha Gudbrand om bord, vi får unnagjort småjobber og vedlikehold vi har hatt på lister i lang tid, og det er avlastende å ha han her! Hver kveld bestemmer vi oss for hva som skal gjøres neste dag, og hvem som gjør hva – det fungerer fint. Gudbrand har også veldig fin kontakt med alle tre småmatrosene og det er til stor hjelp å være en ekstra voksen om bord på den fronten også!

Vi er litt lei oss for at Gudbrand de siste morgenene har måttet ty til hørselvern i forpiggen, ettersom Mikkel har fått det for seg at han vil stå opp mellom 04.00 og 05.00, noe vi prøver å venne han av med og da blir det litt skriking… Med Gudbrand smiler og sier at det ikke er noe problem, stakkars han ligger vegg i vegg med Mikki. B+B sover for tiden i sine foreldres seng, mens papa er forvist til sofaen og har fått gleden av gjentatte ganger å gå inn og hysje på Mikki i morgengryet!

Vi kan melde om sann badeglede om bord. Birk er blitt rå på svømmingen og dykker mer enn han er over vann (men nå flyter han også når han har hodet over vann)! Billie vil helst uti kun med dykkemaske, hun kan fortsatt bare svømme under vann og elsker det. Mikkel blir gal hvis ikke han får være med og skrattler der han ligger og dupper i redningsvesten sin mellom oss. Både B+B hopper fra ripa – det er gøy!

m_P1190858 Supermolli-, Salsa- og Felice-kids

m_P1190943

m_P1190937 Bursdagskake for mama 35 år – hurra!

m_P1190927

m_P1190919 Spinnaker-rep!

m_P1190914

m_P1190883

m_P1190866

m_P1190863 Riggsjekk

m_P1190844 Takk Gudbrand!

m_P1190837 Motorteori i cockpit

m_GOPR1326 Vår egen Dalai Lama

m_P1190851 SUPERmolli in the bay!

m_GOPR1322

m_GOPR1301

§ 3 Responses to Supergjenforening – Tahuata for andre gang

 • Gustav Dietrichson sier:

  GRATULERER MED GÅRSDAGEN, MARIA! Det ordnet vi jo opp i, i går!Dine foreldre heiste flagget i morgen/badekåper kl 08.00 – Sharp!
  Dine 3 barns COLOURIST markerte dagen på sin måte ved overlegent å vinne løp nr 2 på Øvrevoll! Dine foreldre avsluttet dagen med flaggfir 21.00 (Sharp!) og derpåfølgende mimremiddag/Champagne.
  Forstår dere alle stortrives – på nær sagt alle måter. Da er det vel bare å fortsette med det! Her har vi stort sett kaldt gråvær med innebygd regn!
  Klem til alle! Morfar/Gustav/Pappa

 • Rolf sier:

  Mente vel grattis…

 • Rolf sier:

  Gratis med dagen, Maria

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading Supergjenforening – Tahuata for andre gang at "S/Y Felice".

meta

%d bloggere liker dette: