Til havs med hval og topptur

3. september 2013 § 1 kommentar

Maupiti, Isle de la Societe, French Polynesia

m_GOPR0015-002

Fortsatt utrolig fine dager! I dag dro Mikkel, Billie, Birk og Jo ut av atollen i jolla sammen med en gjeng andre for å se etter hval. Like etter svømte Birk og Jo sammen trespekkhoggere, i det store blå Stillehavet! Mikkel og Billie fikk med seg alt sammen fra jolla og prøvde ivrig å klatre uti de også.

Nå har vi akkurat snakket med Birk og Jo i VHF’en, de har klatret opp på Maupitis høyeste topp og står som to små prikker der oppe. Tøffe fyrer! Og med den 360 graders utsikten de har over havet rundt atollen,  hjelper de Maha Papou på hval-jakt. Den franske familien er på dagens første tur i jolla for å prøve å svømme mer med dem. Vi skal igjen i ettermiddag!

Oh la la – Maupiti!

m_GOPR0015-005 Du ser hendene til Manu til høyre – SÅ nære!

m_P1240408

m_P1240395 Papou + Gadjo + Felice!

m_P1240392

m_P1240371

m_P1240323 Lou 5 år!

m_P1240339 Bursdagskake – I like!

m_P1240285 Birk tar bilde av brannmenn-kompisene sine

m_P1240283 Duende for anker foran Maupiti

m_P1240379

m_P1240349

§ One Response to Til havs med hval og topptur

  • Lise sier:

    Hei Maria og Jo!
    Vi var så heldige å få hilse på Felice rett før dere lettet anker i Norge, og har fulgt dere siden. (Martin underviste Jo i klatring på klatreverket). I sommer seilte vi båten min fra Son til Helgeland, litt over en måned på sjøen. Riktignok ikke med tre barn ombord, men med en ett år gammel husky med separasjonsangst. Kjenner igjen mange av båtlivets gleder og utfordringer, men synes mest av alt det er fantastisk at dere er underveis. Herlige bilder og oppdateringer. Stå på!
    Martin og Lise

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading Til havs med hval og topptur at "S/Y Felice".

meta

%d bloggere liker dette: