Rocketroll og kjendistilværelse

8. oktober 2013 § Legg igjen en kommentar

«Bounty Bar», Neiafu, Vava’u, Tonga

Første gang vi møtte den norske katamaranen Blue Marble full av glade nordmenn, var på Fatu Hiva. Det tok ikke lang tid før «Birk og Andreas Band» var startet og siden det har de spilt hver gang vi har møttes. Med hawaiiskjorter og mørke solbriller underholder de med et lite men godt reportoar av slagere, til livlige toner fra gitar, ukulele og trommer.

Her i Nukualofa ble vi kjent med britiske Billy, som bor her, er sønn av sirkusartister og som har et ekte loppesirkus (!). Han arrangerer også «Open mic night» på den lokale baren «Bounty Bar», og «Birk og Adreas Band» skulle endelig få gjøre sitt første skikkelige gig på en offentlig scene!

Etter gratis måltid (eieren av baren sørget selv for å lage spesial-barneburger til Birk) og heftig styling, kunne det til da nokså ukjente bandet entre scenen. På plass foran mikrofonen ropte Birk: «are you ready!?» og til stormende jubel satte de igang med første låt, «In the jungle» fra Løvenes konge. Det var stinn brakke og toppstemning i bakgården på den lille baren midt i byen. Og Jo, som var hjemme med Billie og Mikkel, kunne høre alt klart og tydelig helt ut til Felice som lå for anker i bukta!

Birk ble raskt et selvfølgelig medlem av husbandet og var på scenen mer og mindre hele kvelden. Neste låt var «Rocketroll», som ble fremført til trampeklapp og blitzregn. Det var ingen annen råd enn å sette opp et ekstranummer med «Kaptein Sabeltann», men publikum var ikke happy før «In the jungle» ble spilt enda en gang. Trøtt og fornøyd kjørte vi jolla hjem etter eleve en gang, og håret til Birk stod fortsatt til alle kanter morgenen etter på grunn av all stylingen.

Dagen etter fikk Birk en liten smak av rockestjernelivet, da folk overalt i byen kjente han igjen og ropte etter han! Og takk Andreas, han digger deg og du er fin! (Dessverre er ikke Andreas med på bildet her, men det kommer flere).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading Rocketroll og kjendistilværelse at "S/Y Felice".

meta

%d bloggere liker dette: