Takk snille dere!

16. mai 2012 § 1 kommentar

Vi må bare si tusen takk for all god hjelp vi fikk før avreisen. Her kommer en god klem til dere, vi er dere evig takknemlige! Innsatsen kan innkasseres med opphold om bord for de av dere som er lystne på det. For dere som ikke vil om bord kan vi dessverre ikke tilby annet enn våre fortellinger (før vi kommer hjem igjen)…

Selv om avreisedato ble satt i høst og vi dermed burde hatt god tid til å fikse alt innen vi skulle sette seil, så er det jo sånn for de fleste av oss at tiden bare renner ut… Mange stod på til siste slutt, og det er fortsatt småting som gjøres selv etter at vi har dratt – vi er heldige som har hjelpsomme og greie folk rundt oss!
For å nevne noe: innsats på båten (seil opp, dykking for å få oss løs fra bobleanlegget, montere gass/gir til langt på natt dagen før avreise, montere gassledning, fylle vanntanker, pumpe luft i jolla med fotpumpe, bære ankerkjetting, diverse budbiloppdrag, montere nytt landstrøminntak ), datahjelp + installere SkyFile/Iridium, legebistand til fullt skipsapotek + gode råd, først i slippkøen + fet bryggeplass + alle rettigheter på Sollerud Båtbyggeri & Slipp, nyvaskede klær og sengetøy, levering av leiebil, oppbevaring av alle tingene våre + låse dem inn, hente rester av eiendeler på Sofienberg, bryggeplass + hjerterom + teknisk assistanse + middager + barnepass her i første havn, og for at mormor og morfar var så mye sammen med og passet på Birk og Billie så vi kunne konsentrere oss om å bli klare for tur! Også Gudbrann som vi ikke hadde klart oss uten, som jobbet all ledig tid på båten med alt mulig (garantert mer enn det som er lovlig for en 16-åring…) – hvis noen trenger en dyktig, positiv og engasjert altmuligmann på båt så kan vi sikkert sette dere i kontakt. Og sist men ikke minst Thomas, som fortsatt (nesten på daglig basis) deler av sin imponerende kunnskap og kjennskap til båten, og erfaring med langtur!

Og takk til Trolldans som ga oss det gamle vindroret sitt – håper å se dere om bord!

Også takk for morsomme og fine avskjedsgaver: dykkerutstyr, selvlaget makrellharpe med instrukser for bruk, tomatplante (har vokst til dobbel høyde!), vanntett kortstokk, Arne Næss på veggen, reiseeffekter, bok om havet, diverse reisebøker, økomat og personlig levering av denne i Stavern, aqvavitten, fulle matskap, rekkegrill, tegning av Birk om bord i båten med gode sjøbein, krisemat (seks pakker med knekkebrød og tubeost), underholdning til små (leker/hobbysaker) og store (champis!), sjøkart og tusen takk for alle hyggelige hilsener!

Og unskyld hvis noen nå er glemt…

§ One Response to Takk snille dere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading Takk snille dere! at "S/Y Felice".

meta

%d bloggere liker dette: