Trivelig lag, venting og vær

7. oktober 2012 § 1 kommentar

Sines

Etter to avslappende, varme og innholdsrike måneder i Portugal, ser det ut som vi får herlig medvindsvær til å sette kursen mot Kanariøyene i løpet av helgen (etter at orkanen Nadine har utsatt seilasen noen dager…). Portugal er deilig med ekstremt hyggelige, barnevennlige og hjelpsomme folk (stort sett!), fantastisk mat og flotte strender – men nå gleder vi oss til noe nytt!

Maria og Mikkel har vært en snarvisitt hjemme i Norge i bryllupet til lillebror Marius og fine Camilla – en stemning og fest vi glade bryllupsgjester vil leve lenge på! Jo har holdt skuta med Birk og Billie som nestkommanderende, og han måtte innrømme at det hadde vært mer slitsomt som alenefar enn antatt…

Med i bagasjen fra Norge var de glade gaster Alexandra og Matias – som skal være med oss en uke og over til La Graciosa. Deilig å ha dere om bord! Vi har dermed introdusert den nye temareisen «PrevaTur» som er myntet på par uten barn. Målet er at det skal bli lenge til «gledelige nyheter» etter et opphold om bord i Felice med det barne-virrvarr som følger!

Har blitt kjent med mye hyggelige folk, masse barn fra alle land (Carpe Diem, le Juliette, Mero, Atlantis), masse prat (walk the walk and talk the talk, Jo), sene kvelder for store og små og endelig gledelig gjensyn med de danske piger og drenger på Cassiopeia og Vela!

 Vi har vasket vanntankene!

 Hissig innkjøpsrunde

 

 Bollebaking

 Grilling på stranden

 FERSK tuna!

 Mikkel sover i bokhylla!

 onkel Mattis…!

 PrevoTour!

 på besøk med kjærste-bagger!

 Kule kiser

 

§ One Response to Trivelig lag, venting og vær

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading Trivelig lag, venting og vær at "S/Y Felice".

meta

%d bloggere liker dette: