Gjensynsglede og delfiner

7. oktober 2012 § 1 kommentar

Sesimbra – Sines

Endelig kom Berthe (4 år) og pappa Jon (bestevenninne og nabo fra Torshov)! Birk hadde akkurat sovnet, men ble dratt opp av sengen og løp innover brygga for å møte dem. Etter smarties-fest i salongen og oppdatering hjemmefra (og en kjapp titt på overskriftene i ferske norske aviser for oss voksne) kunne to trøtte og veldig fornøyde fireåringer krype til køys. Så morsomt og hyggelig å se at de er så rett på med en gang, det virker ikke som de har vært borte fra hverandre i det hele tatt, men at de lekte senest i går akkurat som hver dag hjemme!

Det har vært strandliv og bading og tøys og tull i en uke nå. Og vi har blitt pepret med alle mulig rare påfunn og mer eller mindre sanne historier, kombinert med hyggelige voksenkvelder (det som var igjen av kveldene…)! Billie har hengt på de store og får stort sett være med. Men når hun blir utestengt er det lett å høre frustrasjonen og sinnet til toåringen som er «for liten til denne leken»…

Etter et par dager i Sesimbra seilte vi sydover til Sines. På turen seilte vi lenge med en stor flokk delfiner som danset og hoppet rundt baugen på Felice – alle var henrykte!

Det har vært noen flotte og morsomme dager, en uke går altfor fort! Trivelig å oppleve at kidsa fortsatt har det så fint sammen (selvfølgelig, god kjemi er god kjemi). Det har bare vært noen få (obligatoriske) «jeg skal aldri mer leke med deg» innimellom, som i neste sekund er glemt.

Vi savner dere og liv og leven allerede – kom kom igjen !

 På toppen av Sines!

 En herlig gjeng med ramp

 I Vasco da Gamas borg…

 Beach life

 Vannkrig!

 Vannkrig 2

 Kule jenter!

 Kos i forpiggen (= film, så vi andre får drukket kaffen i fred!)

 Seilas fra Sesimbra til Sines

 J+M spleiser

 Delfiner!

 Øde strand i Sesimbra

 slitsomme dager…

 lunsj

 (ikke mye av dette på familieferie fremover, vordende trebarnsfar…)

 Gladeste gutt på stranden!

 Beach life 2

 Fine bestevenner!

 Kaos…

 Oppi bøtta – kveldsbad!

§ One Response to Gjensynsglede og delfiner

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading Gjensynsglede og delfiner at "S/Y Felice".

meta

%d bloggere liker dette: