Havskilpadder og gjensynsglede på Tobago Cays

10. januar 2013 § Legg igjen en kommentar

Tobago Cays

m_P1110048

Her svømmer det store havskilpadder forbi båten! Det ser egentlig ikke ut som de svømmer skikkelig, men at de ligger og surrer i vannet helt uten mål og mening…! Også er det store øgler på øyene her som går uforstyrret rundt omkring, uten å bry seg om de hundretalls amerikanske turistene som slippes av charter-katamaraner og tråkker rundt her med svømmeføtter…

m_P1110042

 

m_P1100919

Dette er jo på en måte STEDET i Grenadinene, og det er fint her, men kanskje ikke det mest barnevennlige stedet ettersom det er mye svell. Men det er helt sikkert paradis i stille vær og uten så hissig mye turister. Vi tenker at det kanskje er litt oppskrytt… Det har nok noe å gjøre med at vi kommer hit etter Saltwhistle Bay, som vi forelsket oss litt i… Men det er jo utrolig fasinerende, vi ligger innenfor revet og ser det bryter der ute…!

m_P1100989 Ostrea crew – safe sailing back!

Vi har lagt oss rett ved siden av noen Nederlandske kompiser, Pieter og Sabine (med tre jenter på 2, 4 og 6 år)) i båten Ostrea. Visste ikke at de var her, og har ikke sett dem siden Lanzarote, så det var en veldig hyggelig overraskelse! Dessverre har de bare ett år og er på vei nordover. Pieter er en over snittet sosial og trivelig fyr, og det tar ikke lang tid før vi står på en av strendene og drikker hans rum-punch i 5 liters-dunk hele gjengen! Nikola og jeg er glade for at de også har tatt med pannekaker til alle kidsa, det letter på samvittigheten ettersom småmatrosene hadde levd litt vel mange timer på salte kjeks den dagen…! Dette var også etter vårt første møte med svellen på en av de andre strendene her. Der var det så store bølger så turen derfra ble en våt affære…! Men selv Mikkel, som fikk seg en skikkelig dusj, smilte og lo!

m_P1110004 Får ikke nok av påhengere!

m_P1110012 Lina, Jaron (Supermolli) og Birk

m_P1110028 Billie med to av Ostrea-jentene

m_P1100893

m_P1100963 Pieter og Marcus med dunken

m_P1100999 Girl with an attitude I

m_P1100861 Girl with an attitude II (ikke alle dager er like fine…)

m_P1110032 The crew of Ostrea, Doen (Nederlendere, men veldig funny navn på norsk!), Supermolli og Felice

m_P1100881

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading Havskilpadder og gjensynsglede på Tobago Cays at "S/Y Felice".

meta

%d bloggere liker dette: