Dag 16 – Innevær og boller

25. mai 2013 § 1 kommentar

Stillehavet, mot Marquesas
Posisjon 25.05.13 20.00 UTC: S 8.54.510 W 130.18.990

I dag er første dag med helt overskyet vær, og med squalls (regnskurer) som kommer tettere enn kidsa om bord skal ha av og på seg sele+line for å gå inn eller ut. Og med regnet kommer også heavy vindrosser, som betyr at vi må rulle inn og ut forseilet for hver mørke sky som passerer oss.

Da blir det innekos og Jo har satt i gang med «Åpent Bakeri»-boller, et bakeprosjekt som med oppskriftens påkrevde for-, mellom-, etter- og avsluttende heving kommer til å oppta hele gjengen her resten av dagen! Foreløpig kan vi melde om at Birk forspiste seg på deig og måtte opp å gulpe litt, Mikkel elsker rosiner og de han ikke klarte å få inn i munnen klinte han greit utover dørken under bordet, og Billie klarer ikke å tenke på annet enn ferdigstekte boller og maser deretter (det er ikke lett å forklare konseptet om for-, mellom-, etter- og avsluttende heving for en utålmodig treåring…).

Mama har akkurat fått shinet opp byssa etter kallaset, mens papa leser for B+B og Mikkel sover ute i regnet, godt tjoret fast og under regntrekk i vogn på akterdekk. Puh, et lite pust i bakken før ettermiddagskarusellen på Felice kjøres i gang! Hi hi…

En takk til Vera Michaelsen for forordet i boken «Monstermamma supermamma». Og til alle småbarnsforeldre som til tider føler dere ikke strekker til, og som ikke har lest dette forordet: GJØR DET og du vil føle deg bedre! (Les resten av boken også, og senk skuldrene og ambisjonsnivået, så klarer vi dette så mye bedre).

Nå har vi bare 500 nautiske mil (3-4 dager) igjen til Fatu Hiva – hurra!

§ One Response to Dag 16 – Innevær og boller

  • Lise Brustad sier:

    Behøver ikke lese Vera Michaelsen for å vite det Maria. Bare snakk med Gerd Slåen. Med enorm tålmodighet oppdro hun og fant seg i tre små intense rakkere. Og se hvor flotte de har blitt!! Bare snu deg litt Maria, og kast et blikk på mannen din. Og det klarte hun ganske så alene. Hatten av for Gerd Slåen!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading Dag 16 – Innevær og boller at "S/Y Felice".

meta

%d bloggere liker dette: