Dag 18 – Fin flow!

28. mai 2013 § Legg igjen en kommentar

Stillehavet, 170 nautiske mil igjen til Fatu Hiva, Marquesas

Posisjon 28.05.13, 03.30 UTC: S 10.01.8 W 135.38.7

Etter et par dager med innevær og regn, der eneste aktivitet over dekk foruten seiltrim og utkikk har vært ferskvannsdusj og vasking av cockpit, står solen nå høyt på himmelen og vi behøver ikke sitte oppå hverandre under dekk. Vi sitter for så vidt fortsatt litt oppå hverandre her, men…!

Passatvinden kollapset i går og Stillehavet er igjen stille (bortsett fra motorduren vår). Svellen har endelig gitt seg, og nå er det mulig å sette fra seg en kopp uten at den fyker i dørken!

Fine dager: Flatt vann gjør livet enklere for alle mann, bare lange jevne dønninger. En nattehimmel med synkende fullmåne der selv stjernene lager gjenskinn i havet. Delfiner som leker på baugen. Kidsa har startet Felice Barneteater og hver ettermiddag rigges det til med scenetepper og forestilling. Vi har fortsatt igjen fersk ananas, appelsiner, tomater, poteter og løk (lurer på når vi skal fortære den hermetiske frukt- cocktailen vi kjøpte…?)! Og den obligatoriske daglige kakebakingen har gitt resultater, Mikkel sier nå «kake» som et av sine første ord!

Godt humør og fin flow er tilbake etter to uker med heftig svell, og til og med virkelysten pirrer. Om halvannet døgn er vi i land – lykke!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading Dag 18 – Fin flow! at "S/Y Felice".

meta

%d bloggere liker dette: